A Magyar Jóga Társaság közgyűléseAKTUALITÁSOK, HÍREK

Magyar Jóga Társaság jóga oktatója: Varga Dóra Balatonalmádi

Varga Dóra

Balatonalmádi

8220 Balatonalmádi, Madách u. 11.

+36-30-911-1104

Milyen út vezetett el addig, hogy belépjek az első jóga foglalkozás ajtaján? 
A legtöbb oktatótól eltérően gyermekkoromban a sport, a mozgás, így a testtudatosság is teljes mértékben hiányzott az életemből. Egy kisgyermekkori betegség miatt minden jellegű mozgás bizonytalanságot és félelmet keltett bennem. Ez az érzés végigkísért a felnőtté válásig. Célom egy békés otthon, család és egy kreatív foglalkozás megteremtése volt. Mindez megvalósult és ajándékként 2001-ben megszületett kisfiam és otthonunk Balatonalmádi lett. Szinte minden tökéletesnek mondható volt, de lassan kezdett kialakulni egy benső hiányérzet, mely egyre több kérdést és űrt képezve bennem , indulásra késztetett az önmegismerés útján. 
33 évesen az Ajtó megnyílt, beléptem, megérkeztem… 
( Köszönet Szabó Mónikának) 
Mesterem, Horváth Zoltán támogatása, ösztönzése, tanítása – miszerint saját magunkért vagyunk felelősek- és a rendszeres gyakorlás ébresztett rá, minden nehézség a Jógához vitt közelebb. Átalakultam… Tudatosabb, egészségesebb, nyitottabb lettem, félelmeim az élet minden területén megszűntek. 
A Jógaoktatói oklevelet a Magyar Jóga Akadémia 2011/2012 évfolyamának Oktatói alapképzésén szereztem, tanulmányaimat az Akadémia következő évfolyamain folytatom tovább. Hálám és Köszönetem csodálatos Tanítóimnak.  
Feladatomnak érzem, hogy továbbítsam a kapott tudást, a szerzett tapasztalatot, hogy mások előtt is kinyílhasson az Ajtó. 
 
"Mindazok, akik boldogtalanok, azért boldogtalanok, mert saját boldogságukat keresték;  
mindazok, akik boldogok, azért lettek azok, mert mások boldogságát keresték." 
Sántidéva 

Varga Dóra

Információ megtekintése Saját honlap megtekintése Email címe