A Magyar Jóga Társaság közgyűléseAKTUALITÁSOK, HÍREK

Magyar Jóga Társaság jóga oktatója: Dr. Tarczali Tünde Veszprém

Dr. Tarczali Tünde

Veszprém

8200 Veszprém, József Attila u. 9.

06-30/247-2744

Minősített jógaoktatóként tagja vagyok a Magyar Jógaoktatók Szövetségének, valamint a Magyar Jóga Társaságnak. 
 
Életemet végigkísérte a sport szeretete, az atlétika, a torna, a kézilabda művelése. 
 
2009-ben kezdtem jógát gyakorolni, Bognár András jógaoktatónál. Célom ekkor leginkább a mindennapokban jelenlévő stressz kezelése, levezetése volt. Egy év múlva csatlakoztam az Ahimsza Jógaközpont kezdő tanfolyamához, amelyen oktatóim a Selmeci Ágica és Csongor voltak. Haladó gyakorlásomat mai napig segítik és szeretettel vezettek be a pránajáma, a meditáció gyakorlásába is. 2012-ben éreztem késztetést arra, hogy a jógaoktatói képesítés szerezzek és ezzel másoknak is segítséget tudjak nyújtani nem csak a stressz kezelésében, de a jóga számos pozitív hatásának a megtapasztalásában is. 
 
A Magyar Jóga Akadémia első évfolyamán és a rákövetkező évben az oktatói továbbképzésen a Selmeci házaspár mellett olyan tapasztalt jógaoktatók keze alatt fejlődhettem, mint Kovács Erzsébet, Kővári Katalin, Disztl János, Pápai Gyula, Szép Ferenc, Zoltai Miklós. Mindegyiküknek hálás vagyok az átadott tudásért, tapasztalatokért, a lényükért, a megismerésért. 
 
Jóga továbbképzéseken, workshopokon, más a táplálkozással, életvitellel, spirituális úttal kapcsolatos rendezvényeken veszek részt a tudásom elmélyítésének támogatására, valamint lelkesedéssel tanulmányozom a jóga kimeríthetetlen irodalmát is. 
 
Egyetemi oktatóként szerzett tapasztalataimat szintén igyekszem a jóga oktatásában is kamatoztatni. 
 
Jelenleg kismamaként kislányommal vagyok otthon.

Dr. Tarczali Tünde

Saját Facebook oldal Email címe Saját órarend megtekintése